Plåttak

De vanliga traditionella takbeläggningarna är exempelvis tegel- och betongpannor. Plåttak har två tydliga fördelar jämfört med dessa: det väger mindre och det är lättare att lägga.

Det betyder alltså att plåttak orsakar mindre belastning och är dessutom lättare att få upp till taket. Arbetstiden som krävs för att lägga ett plåttak är även mindre, så att taket blir klart snabbare. När man vill ersätta ett papptak med plåt, så är ett vanligt alternativ att man fäster takplåten direkt på det gamla taket.
Plåttak är det bästa skyddet mot väder och vind för taket. Det kan hantera såväl stark kyla som extrem hetta och passar därför perfekt i alla miljöer.

På Älvsjö Tak arbetar vi med marknadens senaste och bästa produkter inom takplåt och takplåtsfärg, för att göra ett plåttak som håller länge. Vi erbjuder både nyläggning och renovering av plastisolbelagda plåttak, som är vanliga i Stockholm.
Är du intresserad av ett nytt plåttak eller takplåtsrenovering?

Vänligen kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert.

Omdöme

Våra kunder säger följande:

  • Vi har beställt byte av plåttak hos er och är mycket nöjda med allt: materialets kvalitet, snabbhet, de anställdas professionalitet och priset för utfört arbete. Kommer absolut att anlita er igen om vi behöver hjälp med vårt tak.
    Karl Erikson
  • Vi hade beslutat att byta plåttak på vårt hus och anlitade Älvsjö Tak AB. Projekteringen och beräkningen av budgeten gick förvånansvärt snabbt till. Materialet levererades inom en och samma dag. Tacket byttes ut inom 4 dagar inklusive materialets leverans och bortförsel av byggavfall. Min poäng är 100. Det är värt att samarbeta med detta företag.
    Peter Nilsson

 

 

Vi arbetar inom takläggning i hela stor Stockholm: Östermalm, Djurgården, Bromma, Gamla Stan, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga, Kungsholmen, Skärholmen, Bredäng, Hägersten, Liljeholmen, Vasastan, Norrmalm, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Ekerö, Arlanda, Vallentuna, Huddinge, Tumba, Södertälje m.m.


Samarbetar med: Bygma i Spånga, Tyresö och Danderyd; Beijer i Hägvik, Hässelby, Järfälla, Lidingö, Lisma, Södertälje, Tumba; Flinks Järn i Bromma, Skärholmen, Johaneshov; Fasadglas i Bromma; Bevego i Älvsjö, Bromma; Bohab i Skärholmen; Lindab i Årsta.

.

TOP

Se vår integritetspolicy för information om hur vi samlar in och behandlar personliga uppgifter. Tryck på 'GODKÄNN' om du godkänner vår integritetspolicy.