Installation av solceller

Industrier runt hela världen har sedan länge rört sig mot en hållbar framtid, med hjälp av förnybar energi. Nu är det dags för hushållen att komma ikapp. Genom att montera solceller på taket kan man inte bara försörja sig själv med förnybar energi året runt, men även sälja sitt överskott till elbolag och på ett sådant sätt både göra en insats för miljön och spara sina egna pengar. Men hur går man tillväga – är det inte alldeles för svårt? Inte för oss!

Vi har ett stort utbud av olika solceller och soltakpannor, som vi kan välja ut åt er baserat på utseendet, kostnaden och funktionen som just ni behöver. Efter era solpaneler är valda sköter våra erfarna takexperter allt åt er. Vi levererar, installerar, ansluter och testar era solpaneler. Allt ni behöver göra är att berätta era önskemål för oss – så sköter vi resten.

Omdöme

Våra kunder säger följande:

  • Vi har beställt byte av plåttak hos er och är mycket nöjda med allt: materialets kvalitet, snabbhet, de anställdas professionalitet och priset för utfört arbete. Kommer absolut att anlita er igen om vi behöver hjälp med vårt tak.
    Karl Erikson
  • Vi hade beslutat att byta plåttak på vårt hus och anlitade Älvsjö Tak AB. Projekteringen och beräkningen av budgeten gick förvånansvärt snabbt till. Materialet levererades inom en och samma dag. Tacket byttes ut inom 4 dagar inklusive materialets leverans och bortförsel av byggavfall. Min poäng är 100. Det är värt att samarbeta med detta företag.
    Peter Nilsson

 

 

Vi arbetar inom takläggning i hela stor Stockholm: Östermalm, Djurgården, Bromma, Gamla Stan, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga, Kungsholmen, Skärholmen, Bredäng, Hägersten, Liljeholmen, Vasastan, Norrmalm, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Ekerö, Arlanda, Vallentuna, Huddinge, Tumba, Södertälje m.m.


Samarbetar med: Bygma i Spånga, Tyresö och Danderyd; Beijer i Hägvik, Hässelby, Järfälla, Lidingö, Lisma, Södertälje, Tumba; Flinks Järn i Bromma, Skärholmen, Johaneshov; Fasadglas i Bromma; Bevego i Älvsjö, Bromma; Bohab i Skärholmen; Lindab i Årsta.

.

TOP

Se vår integritetspolicy för information om hur vi samlar in och behandlar personliga uppgifter. Tryck på 'GODKÄNN' om du godkänner vår integritetspolicy.