Plåttak Stockholm

Älvsjö Tak AB använder alltid de senaste och mest högkvalitativa produkterna inom takplåt och takplåtsfärg för att skapa tak med lång hållbarhet. Vårt erbjudande omfattar både nyläggning och renovering av plåttak med plastisolbeläggning, vilka är vanligt förekommande i Stockholm. 

Plåttak
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Plåttak

Plåttak har under de senaste åren blivit allt mer populära som takbeläggning, och det finns goda skäl till varför många väljer detta alternativ. En av de främsta fördelarna med plåttak är dess exceptionella hållbarhet och långa livslängd. Plåttak är kända för att kunna stå emot de påfrestningar som naturen kan orsaka, inklusive extrema väderförhållanden som kraftiga regn och snöfall, samt starka vindar. 

Detta innebär att plåttak ofta har en betydligt längre livslängd än många andra takmaterial, vilket sparar fastighetsägare från frekventa reparationer och ombyggnationer. 

Begär offert
Älvsjö Tak

Prisvärt

Priset för plåttak ska ses som en investering, men dess långa livslängd gör det ofta till en kostnadseffektiv lösning på lång sikt. Eftersom plåttak kräver minimalt underhåll och sällan behöver bytas ut, sparar fastighetsägare betydande pengar på reparationer och ersättningskostnader under takets livstid. Detta gör det till ett klokt val för dig som vill ha en långsiktig och ekonomisk taklösning.

Om du överväger att byta tak eller installera ett nytt tak, är plåttak definitivt värt att överväga för sina många fördelar.

Begär offert
Älvsjö Tak

Miljövänligt alternativ

Plåttak är också en miljövänligare alternativ för de som är miljömedvetna. Många plåttaksmaterial är återvinningsbara och kan återanvändas när de når slutet av sin livslängd. Dessutom reflekteras ljus och värme, vilket kan bidra till att minska kylbehovet under sommaren och därmed sänka energikostnaderna. 

Plåttak ett utmärkt val för dig som söker en hållbar, kostnadseffektiv och miljövänlig taklösning. Dess långa livslängd, låga underhållsbehov och installationsfördelar gör det till ett attraktivt alternativ.

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster