Snöskottning Stockholm

Älvsjö Tak AB är ditt pålitliga val för snöskottning och takrelaterade tjänster. Vi har många års erfarenhet och erbjuder effektiv och säker snöskottning för att minska risken för skador.

Snöskottning
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Professionell snöskottning

Effektivitet och bekvämlighet är två viktiga faktorer som spelar en avgörande roll när det gäller professionell snöskottning, vi på Älvsjö Tak hjälper dig att göra vintermånaderna enklare. Att själv försöka ta itu med snöskottning kan vara både tidskrävande och fysiskt ansträngande, och det finns fler fördelar med att överlåta uppgiften till vårt professionella team.


Vi arbetar alltid med rätt utrustning för att hantera olika förhållanden. Vi använder snöslungor, snöskyfflar och andra specialverktyg som är utformade för att göra snöskottningen smidig och effektiv.


Begär offert
Älvsjö Tak

Håll bort snö och is

Snö och is som samlas på taket kan bli tunga och utgöra en belastning på byggnadens struktur. Detta kan leda till skador på taket, inklusive läckage och takkollaps. Våra professionella taktekniker har expertis i att säkert och varsamt ta bort snö från taket för att förhindra sådana problem.

När snön smälter kan den lätt tränga in i byggnader och orsaka vattenskador. Genom att hålla tak, avrinningssystem och dränering fri från snö och is hjälper vi till att förhindra potentiella läckage och vattenproblem.

Begär offert
Älvsjö Tak

Professionell snöskottning

En av de främsta anledningarna till att investera i professionell snöskottning är säkerheten. Isiga och snöiga ytor kan vara extremt hala och utgöra en fara. Genom att avlägsna snön på ett professionellt och effektivt sätt minskar vi risken för olyckor och skador. Älvsjö Tak kan hjälpa till att säkerställa en trygg och säker miljö genom vår kvalificerade snöskottningstjänst.

Vår snöskottningstjänst är tillgänglig under hela vintersäsongen. Vi övervakar vädret noggrant och är redo att agera när det behövs för att säkerställa att din fastighet är säker och fri från snö och is.

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder fri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster