Tegeltak Stockholm

Tegeltak är en av de äldsta och mest beprövade takbeläggningarna i världen och har använts i århundraden. Dess popularitet har inte minskat med tiden, tegeltak fortsätter att vara ett eftertraktat val för husägare.

Tegeltak
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Tegeltak

 I Stockholm är tegeltak ett populärt val för fastighetsägare som uppskattar både dess estetiska värde och hållbarhet. Klimatet i Stockholm kan vara utmanande med kalla vintrar och regniga somrar, och tegeltakets förmåga att tåla dessa förhållanden gör det till ett klokt val för stadens fastigheter.
Tegeltak ett utmärkt val för dig som värdesätter hållbarhet, estetik och långsiktig kostnadseffektivitet. Om du överväger att byta tak eller installera ett nytt tak i Stockholm, kontakta oss för att få rådgivning och en kostnadsfri offert.

Begär offert
Älvsjö Tak

Tegeltak

En av de främsta fördelarna med ett tegeltak är dess oöverträffade hållbarhet och långa livslängd. Tegel är ett naturligt material som tål extrema väderförhållanden och åldras väl. Ett väl underhållet tegeltak kan vara lika pålitligt och funktionellt i generationer, vilket sparar fastighetsägaren från att behöva byta tak så ofta.
Tegeltak har en bredd av variation som är svår att överträffa. Det finns flera olika stilar, mönster och färger att välja mellan, detta ger dig möjligheten att skräddarsy taket efter ditt hus arkitektur och din egna smak. Detta ger ditt hem en tidlös, lockande och sofistikerad aura som ständigt förblir aktuell och eftertraktad.

Begär offert
Älvsjö Tak

Ekonomiskt fördelaktig

Priset för att byta ett tegeltak kan vara högre i början jämfört med vissa andra material. Men när man ser den långa livslängden och de minimala underhåll som krävs, blir det ofta en kostnadseffektiv lösning på lång sikt. Du sparar pengar på reparationer och ersättningar under takets livstid, vilket gör det till en ekonomiskt fördelaktig investering.

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder fri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster