Villatak Stockholm

Älvsjö Tak är specialister på villatak. Ett välskött och välfungerande tak är avgörande för att hålla din bostad i gott skick och förhindra vattenläckage och andra skador som kan uppstå med tiden.

Villatak
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Villatak

Ett villatak står emot naturens krafter dag ut och dag in. Oavsett om det är soligt, regnigt, snöigt eller blåsigt utsätts ditt tak för påfrestningar som kan leda till slitage och skador över tid. Att ignorera tecken på skador på ditt villatak kan leda till allvarliga problem och höga kostnader i framtiden.

Säkerställ att du kollar ditt tak med jämna mellanrum. Om du tror att ditt tak har blivit skadat, kan du nå oss på Älvsjö Tak. Vi hjälper dig att granska taket och om det finns några skador, kommer vi att ta lämpliga åtgärder för att reparera dem. Vi är här för att hålla ditt tak i bra skick. 

Begär offert
Älvsjö Tak

Vanliga skador på villatak

De vanligaste skadorna som uppstår på villatak inkluderar ofta läckage, som kan ha flera orsaker. Ett vanligt problem är skadade takpannor, som kan uppstå på grund av olika faktorer såsom åldrande, väderexponering eller skador från yttre påverkan. Dålig tätning kring takgenomföringar eller skorstenar utgör också en vanlig källa till läckage, eftersom dessa områden är särskilt känsliga för vattenintrång.

En annan vanlig skada som tak kan drabbas av är uppkomsten av fuktiga områden. Dessa fuktiga partier på taket kan locka till sig mossa och mögel, vilket i sin tur kan ha flera negativa effekter.

Begär offert
Älvsjö Tak

Välja takmaterial

Att välja takmaterial för ditt villatak är en beslutsfattande process när det kommer till att skydda ditt hem. Det finns flera olika alternativ att välja mellan, var och en med sina egna unika fördelar och överväganden.

Ett alternativ att överväga är plåttak. Plåttak har blivit alltmer populära på grund av sin låga vikt, hållbarhet och mångsidighet. De finns i olika metaller som stål, aluminium och koppar. Ståltak är prisvärda och tåliga, medan koppartak erbjuder en vacker patina med tiden. Plåttak är också mycket effektiva när det gäller snö- och vattenavrinning.

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder fri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster