Solceller Stockholm

Vi på Älvsjö Tak AB är stolta över att kunna erbjuda våra kunder professionell och pålitlig service när det kommer till installation av solceller. Solenergi har blivit allt mer populärt som ett miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt sätt att producera elektricitet.

Installation av solceller
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Solpaneler

När du väljer Älvsjö Tak AB för installation av solceller kan du förvänta dig en skräddarsydd lösning som passar dina behov och förutsättningar. Vi arbetar med de bästa solcellsteknikerna och produkterna för att säkerställa att din investering ger maximal avkastning. Våra kunniga tekniker kommer att hantera hela installationsprocessen, från montering av solpaneler på ditt tak till anslutning till ditt elsystem. Allt arbete utförs i enlighet med branschstandarder och regler.

Solceller har en lång livslängd och kräver minimalt underhåll, vilket innebär att du kan se fram emot många års pålitlig och kostnadseffektiv elproduktion.

Begär offert
Älvsjö Tak

En smart investering

Det är viktigt att komma ihåg att kostnaden för installation av solceller är en investering som kommer att betala sig själv över tid genom minskade elräkningar och potentiell försäljning av överskottsel. Dessutom finns det olika finansieringsalternativ och bidrag tillgängliga för solenergiprojekt, vilket kan göra det mer prisvärt än du tror.

Vi erbjuder transparenta och konkurrenskraftiga priser för våra solcellstjänster och hjälper dig gärna att räkna ut din potentiella avkastning på investeringen. Vi tror starkt på värdet av solenergi och är övertygade om att det är en investering i en grönare och mer ekonomiskt hållbar framtid.

Begär offert
Älvsjö Tak

Minimalt underhåll

Solceller utmärker sig inte bara som en miljövänlig och kostnadseffektiv metod för att generera elektricitet, utan de kräver även minimalt med underhåll. Denna egenskap utgör en av flera fördelar som gör solceller till en attraktiv investering för dem som vill satsa på förnybar energi.

Solceller är en driftsäker lösning för att generera ren energi. Med minimalt underhåll och en lång livslängd kan solcellsystem leverera pålitlig elkraft och samtidigt bidra till att minska elkostnaderna samt miljöpåverkan.

När du kontaktar Älvsjö Tak för att diskutera solcellinstallation kommer vi att börja med att göra en noggrann utvärdering av din fastighet för att fastställa den bästa platsen för solpanelerna och beräkna din potentiella energibesparing.

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster