Takbesiktning Stockholm

Husets tak är en de mest mest utsatta delarna och måste vara säkert och i gott skick för att säkertskydda mot väder och annan yttre påverkan. En takbesiktning är det första steget mot att upprätthålla taksäkerhet och förhindra kostsamma reparationer i framtiden.

Takbesiktning
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Takbesiktning

När vi på Älvsjö Tak genomför en takbesiktning, går vi inte bara igenom de uppenbara delarna av taket. Vi granskar varje detalj noggrant för att säkerställa att inget lämnas åt slumpen. Det inkluderar en genomgång av avvattningssystem, hängrännor, skorstenar och eventuella värmeslingor. För att ge er den mest exakta bilden av ert taks nuvarande tillstånd, tar vi hjälp av experter inom olika områden, såsom sotare, elektriker och snickare när det är relevant.

Vår takbesiktning innefattar även en bedömning av vilka åtgärder som kan vara lämpliga för att stärka takets motståndskraft mot vinterns påfrestningar, såsom snö och is. Vi ger rekommendationer om eventuella förstärkningar och åtgärder som kan behövas för att säkerställa att taket håller i längden.

Begär offert
Älvsjö Tak

Detaljerat protokoll

Resultaten av vår takbesiktning sammanställs i ett detaljerat besiktningsprotokoll. Detta protokoll är en ovärderlig resurs för fastighetsägare, då det ger en klar översikt över takets nuvarande skick och eventuella rekommenderade åtgärder. Med detta protokoll som underlag kan du planera för framtida takunderhåll och undvika att stressat hantera problem när de redan har blivit kostsamma och komplexa.

Besiktningsprotokollet fungerar också som ett värdefullt verktyg för fastighetsägaren då det kan vara användbart vid försäljning av fastigheten, eftersom det ger potentiella köpare förtroende för takets skick och kan påverka fastighetens värde.

Begär offert
Älvsjö Tak

Var proaktiv

Takbesiktning är en viktig process som hjälper dig att planera dina utgifter på ett smart sätt. Genom att inspektera ditt tak kan du undvika stress och höga kostnader som ofta uppstår när problem blir tydliga och akuta, vilket vanligtvis leder till större utgifter. Så genom att vara proaktiv med takbesiktning och underhåll kan du spara både tid och pengar på lång sikt.

Genom att känna till takets verkliga skick kan du göra välgrundade beslut om underhåll och reparationskostnader. Säkerheten och långsiktig prestanda för ditt tak är vårt främsta mål. 

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder fri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster