Takomläggning Stockholm

För att säkerställa att ditt tak förblir i gott skick under lång tid krävs regelbunden besiktning och underhåll. Ett åldrande tak kan vara en potentiell fara för hela fastigheten om det inte vårdas ordentligt.

Takomläggning
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Takomläggning

När befintligt takmaterial tas bort och ersätts med nytt material kallas detta för takomläggning. Detta kan behövas för att öka skyddet då ett slitet eller skadat tak kan inte längre ge tillräckligt skydd mot vädret. Takomläggning säkerställer att ditt tak är i optimalt skick och kan fortsätta att skydda ditt hem i många år framöver. 

Det förhindrar också vattenintrång. Ett gammalt eller skadat tak kan leda till vattenläckor, vilket i sin tur kan orsaka allvarliga skador på ditt hem, inklusive mögelbildning och ruttet trä. Takomläggning eliminerar den risken och håller ditt hem torrt och säkert.

Begär offert
Älvsjö Tak

Öka värdet på din fastighet

En väl genomförd takomläggning är inte bara en investering i ditt tak utan också i fastighetens totala värde. Ett välskött tak är ett av de första intrycken som potentiella köpare eller hyresgäster får av en fastighet. Det ger en känsla av omsorg och kvalitet och kan vara avgörande för deras beslut att välja just din fastighet.

När det gäller fastighetsvärde är takomläggning en investering som verkligen lönar sig. Ett nytt tak med rätt material och en professionell installation ökar inte bara fastighetens estetiska attraktionskraft, utan det ökar också dess försäljnings- eller uthyrningsvärde.

Begär offert
Älvsjö Tak

Skräddarsydda lösningar

Älvsjö Tak AB använder de mest lämpliga materialen och bästa tillverkningsmetoderna för att säkerställa en långvarigt hållbar investering vid takomläggning. Vi upprätthåller ett nära samarbete med olika leverantörer för att kunna hantera alla efterfrågade taktyper. Vårt arbete överensstämmer med de rättsliga kraven för takets säkerhet, som fastställts enligt BRR (Boverkets Byggregler), skräddarsytt för att möta de specifika kraven för ditt tak när vi bistår med takomläggning.

Behöver du takomläggning?
Kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert.

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder fri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster