Taktvätt Stockholm

Taktvätt är en viktig del av fastighetsunderhållet som påverkar takets livslängd. Luftföroreningar och annat smuts kan allvarligt skada ditt tak och orsaka ökade underhållskostnader över tiden. För att förebygga dessa problem och säkerställa både utseende och prestanda för ditt tak, är taktvätt en nödvändighet.

Taktvätt Stockholm
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Professionell taktvätt

En professionell taktvätt kan dramatiskt förbättra takets utseende och öka fastighetens värde. Smuts och föroreningar, tillsammans med alger och mossa, får taket att åldras snabbare och kan göra att det ser tråkigt och förfallet ut.

Fuktansamling på smutsiga tegel- och betongpannor kan också öka risken för frostsprängning under vintermånaderna. Genom att regelbundet tvätta ditt tak håller du inte bara fastighetens exteriör i toppskick, utan du minskar även risken för kostsamma skador.

Begär offert
Älvsjö Tak

Förebyggande åtgärder

För att ytterligare förbättra takets livslängd och förhindra tillväxten av skadlig mossa är en förebyggande antimossbehandling starkt rekommenderad efter taktvätten. Denna behandling hjälper till att hålla taket rent och fri från mossa över tid, vilket minskar behovet av framtida rengöring och underhåll.

Säkerhet är av yttersta vikt vid alla takarbeten, inklusive taktvätt. Vi följer alltid Arbetsmiljöverkets regler för arbete på höga höjder och tar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder. Detta inkluderar användning av säkerhetslinor och sele för att säkerställa arbetstagarnas säkerhet.

Innan arbetet påbörjas utför vi en noggrann genomgång av objektet. Ibland kan användning av skylift eller ställning vara nödvändigt för att säkerställa en säker arbetsmiljö.

Begär offert
Älvsjö Tak

Långsiktiga fördelar

Att kontinuerligt utföra taktvätt och andra typer av takvård är en investering som ger flera fördelar. För det första förlänger det takets livslängd och reducerar risken för eventuellt kostsamma reparationer. Dessutom förbättrar det takets estetik, vilket kan resultera i en ökad fastighetsvärdering, särskilt om du överväger att sälja din fastighet i framtiden.

Oavsett om du är en privatfastighetsägare eller företagare i Stockholm, är vi här för att hjälpa dig med dina taktvårdsbehov. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster