Papptak Stockholm

Papptak har blivit en alltmer populär och modern takbeläggning som erbjuder en rad fördelar för fastighetsägare. Takpapp passar väldigt väl för dig som inte vill spendera mycket pengar på ditt tak. Samtidigt är det även slitstarkt och har även flera andra användningsområden, som exempelvis skiffertak. Detta gör papptak till ett populärt och bra val.

Papptak
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Papptak

Papptak är kända för sin tålighet och hållbarhet. De är utformade för att stå emot extremt väder och påfrestningar, vilket gör dem till ett utmärkt val för fastigheter som ligger i områden med varierande klimatförhållanden. Dess tätningsegenskaper förhindrar läckage och fuktintrång, vilket ger långvarigt skydd för ditt hem.

Papptakets förmåga att motstå åldrande och slitage gör det till en långsiktig investering. Fastighetsägare kan vara säkra på att taket kommer att fortsätta skydda deras hus under många år, med minimalt underhåll.

Begär offert
Älvsjö Tak

Papptak är prisvärt

Priset på papptak är oftast mer prisvärt jämfört med vissa andra takmaterial, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val. Dess kombination av prestanda, hållbarhet och relativt låga kostnader gör det till en attraktiv investering för fastighetsägare som söker långsiktig ekonomisk stabilitet.

Papptakets förmåga att motstå åldrande och slitage gör det till en långsiktig investering. Fastighetsägare kan vara säkra på att taket kommer att fortsätta skydda deras egendom under många år, med minimalt underhåll.

Begär offert
Älvsjö Tak

Populärt val

I Stockholm är papptak ett populärt val, särskilt med tanke på stadens varierande klimatförhållanden. Priset på att lägga papptak kan variera beroende på faktorer som takets storlek, komplexitet och val av material.

Papptak en modern och kostnadseffektiv taklösning som erbjuder långvarigt skydd och energieffektivitet. Dess hållbarhet, flexibilitet och minimala underhållskrav gör det till ett attraktivt alternativ.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster