Takmålning Stockholm

Ett nyligen målat tak förskönar hela ditt hus utseende och ger ett positivt intryck jämfört med ett slitet eller dåligt målat tak.

Älvsjö Tak är experter på takmålning för olika typer av plåttak och anpassar arbetet efter kundens behov. Vi använder noggrant utvalda produkter och metodik som passar bäst för det specifika taket. Vårt arbete, från förberedelser såsom skrapning och högtryckstvätt till den slutliga målningen, utförs med precision och yrkeskunskap.

Takmålning
 • Kvalitet Kvalitet Tak av högsta kvalitet. Vi utför alla våra arbeten tidseffektivt och taken är anpassade för att klara av det svenska klimatet. 15 års garanti på utförda arbeten.
 • Erfarenhet Erfarenhet Älvsjö Tak har över 13 års erfarenhet. Vi kombinerar tradition med branschens framsteg genom kontinuerlig utbildning för våra takläggare.
 • Tydlighet Tydlighet Det är viktigt att kunna känna sig trygg. Allt arbete vi gör dokumenteras så att du som kund har en inblick i vad som görs så att du kan känna dig trygg i ditt val av takläggare.
Älvsjö Tak

Takmålning

Takmålning spelar en stor roll i underhållet av ditt hus som ofta missas. Ditt tak, som skyddar ditt hem från väder och vind, utsätts ständigt för naturens påfrestningar. När du målar om ditt tak kan du ge det nytt liv samt förlänga livslängden samtidigt som du förbättrar husets utseende.

Älvsjö Tak är experter på takmålning, vi anpassar vårt arbete efter dina specifika behov, väljer noggrant produkter och metodik för bästa resultat. Från förberedelse till den avslutande målningen, vi garanterar professionell precision och erfarenhet.

Begär offert
Älvsjö Tak

Mer än bara estetik

På ytan kan takmålning verka vara en kosmetisk uppgradering, men dess fördelar sträcker sig långt bortom estetiken. Takmålning är en viktig del av takunderhållet, och det finns flera skäl till varför det är en klok investering.

Först och främst fungerar takmålning som ett skyddslager för takmaterialet, vare sig det är plåt, tegel, betong eller något annat. Det är lika viktigt för att förhindra korrosion och rost som det är för att förbättra takets utseende. Plåttak, till exempel, är särskilt utsatta för rost, och en regelbunden takmålning kan förlänga dess livslängd avsevärt.

Begär offert
Älvsjö Tak

Vi hjälper dig

Förutom att skydda taket mot väder och slitage har takmålning också fördelar när det gäller energieffektivitet. Att välja rätt sorts färg och ytskikt kan minska takets uppvärmning. Detta kan i sin tur leda till minskade energikostnader. Vi är medvetna om att olika takmaterial kräver olika behandlingar. Därför använder vi noggrant utvalda produkter och metoder som passar bäst för det specifika taket.

Med Älvsjö Tak som ditt val av takmålare kan du vara säker på att ditt tak kommer att vara i bästa möjliga skick och att det kommer att fortsätta att skydda ditt hem under lång tid framöver.

Begär offert
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak
 • Älvsjö Tak

Hör av dig!

Vi erbjuder alla våra kunder fri offert!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi har lång och bred erfarenhet av takarbeten för både privata och kommersiella kunder, stora som små. Se omdömen från våra kunder nedan.

FAQ

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som kunder ställer till oss.

 • Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Stockholm?

  Att installera solpaneler i Stockholm ger flera fördelar, inklusive minskade elkostnader på lång sikt, minskad miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och möjligheten att få skatteincitament och subventioner från staten.

 • Vad kostar det att åtgärda ett läckage på taket?

  Det kostar från 3 500 kr efter rotavdrag.

 • Vad kostar det att byta tak?

  Det varierar mellan 100 000 kr - 300 000 kr. Det finns många faktorer som påverkar priset, därför ni kan fylla i vårt formulär för att få kostnadsfri besiktning och offert på takomläggning eller renovering av ditt tak.

Våra tjänster

Älvsjö Tak har jobbat med tak- och fasadrenoveringar sedan 2009. Vi arbetar bara med kompetenta och utbildade hantverkare, vilket är avgörande både för din investering och för att försäkringen ska täcka ditt nya tak. När du väljer oss har du rätt till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per ägare av fastigheten. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från pålitliga svenska leverantörer och utför vårt arbete enligt hög branschstandard och leverantörernas riktlinjer. Du får en 15-årig Tätt Tak-garanti på både arbete och material. För din trygghet har vi också en fullständig ansvarsförsäkring. Kontakta oss för besiktning, rådgivning och en kostnadsfri offert.

Se alla våra tjänster